2009.05.03. 21:25

Nem, nem félek az adipextől, az egyik vesémet is odaadnám azért hogy sovány legyek. Vannak dolgok amitől sokkal jobban félek. Mondjuk attól hogy mihez kezdjek az életemmel, merre lépjek? itt vagyok 22 évesen egy 3 éves kislánnyal eg ötéves kapcsolatban amiből elegem van, egy albérletben amit alig tudunk fizetni, lehet hogy ebben a hónapban már nem is fogjuk tudni és ha ez még nem lenne elég, úgy egy másfélmilliós mínuszban is vagyok amiből soha nem fogok kilábalni. Legszívesebben elszaladnék, jó messzire vagy csak aludnék egész nap. Tehát az adipextől nem, nem félek.

A bejegyzés trackback címe:

https://90napfogyokura.blog.hu/api/trackback/id/tr261101078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

updatefogyok 2009.05.08. 08:56:09

De mindig van fény az alagút végén, ez tuti....

dundolka 2009.05.09. 11:13:39

Szia!nem megoldás a gondjaidra az adinpex, depreszióra hajlamosit !A GONDJAID OLD MEG ÉS NE BÚJJ ELŐLUK EL. Fiatal vagy nem kellene hogy butaságok járjanak a fejedben, dolgod van a lányod felnevelni és a párodat boldoggá tenni.
Nem könnyű? Nem az az élet se, és nem is lesz könnyebb ha így állsz hozzá .
Mi az amid van , egy egészséges gyerek és egészség hogy dolgozz ... párkapcsolat ami lehetne jobb is ha tennél érte . Élj azokkal a lehetőségekkel amik vannak és ne azon keseregj ami nincs .
Én 20,4 kiló minusznál vagyok 4 hónap alatt . 130,2kg vel kezdtem ...... az hogy nincs pénzed ..... ha nincs akkor a 20 ezres adinpexre van .... szóval valami nem ok ......
kapd össze magad kislány... a gyerekenek szüksége van rád!!!

90napfogyokura 2009.05.09. 15:43:52

@dundolka: Az adipexet úgy kaptam, egyébként meg nem látsz bele az életembe úgyhogy ne osztogassál tanácsokat.

dundolka 2009.05.09. 22:10:59

Kívánom hogy találj valakit akinek adsz a szavára, beszélgess vele a gondjaidról.
Nem valószinű hogy azt mondja helyes hogy mérgezed magad , és hogy ha lefogysz a gondjaid egycsapásra megszünnek. A "vesémet a soványságért "mutaja gyerek vagy még, és sajnos az anyaság sem tett sem felesősségteljessé sem felnőtté.Mondjuk a "vesztes " párod tud róla mi a véleményed kettőtökről? Te mit teszel azért hogy menjenek a dolgaid? ..... papalan alól nehéz egy életet igazgatni.Minden jót a továbbiakhoz ! Nagyon sajnállak. Szegény kicsi lány!

90napfogyokura 2009.05.09. 23:19:25

@dundolka: nem kell engem sajnálni, az életemhez pedig semmi közöd. Nagyon okosnak hiszed magad, de egy pár soros szövegből még nem ismersz. Osztogasd máshol az okosságaidat és a saját életeddel foglalkozz.

dundolka 2009.05.10. 09:23:04

Én azt teszem , és Te? Kislányod érdekében nőlj fel , gyereklány!Megérdemled amiben vagy, valszeg próbált valaki leállitani hogy ne kötelezd el magad korán , de persze te mindent jobban tudsz .... pedig a mellékelt ábra mutajta hogy nem.
Szánlak nem kicsit, csupa dac és harag vagy... pedig egyetlen ember vagy akire joggal haragudhatsz saját magad! :) Haználd ezt az energiát amivel rombolod magad arra hogy valami jót csinálj az életeddel . És most minden düh nélkül próbáld olvasni amit irtam , rájössz valami van benne.Egy csepp bántó szándék nincs bennem irántad , de sokszor egy kivülálló meglátja amit az ember nem, hisz te benne élsz . Sok sikert!

mutant · http://universal.blog.hu 2009.07.15. 10:06:44

dundolkának igaza van.a lányod legyen az első!ha pedig nem akarod,h bkinek is köze legyen az életedhez,ne csinálj blogot:) kitartást kívánok a fogyihoz!én -20 kg-nál tartok,semmi gyógyszer csak diéta és egy 10 perces edzés lefekvés előtt.
süti beállítások módosítása